Magazin > Film & Glasba & TV
40 ogledov

Mladi v ritmu na pomoč

Ritem mladosti 2011 Marko Ocepek
Sončno vreme napoveduje, da bo letošnji Ritem mladosti, ki se v BTC Cityju začenja ob 15. uri, vroč. Organizatorji so pripravili žanrsko raznolik program, ki bo zadovoljil širok krog okusov.

"Na Ritmu mladosti je vedno vroče, letos bo pa sploh, ker je napovedano lepo vreme!" sta prepričana organizatorja letošnjega Ritma mladosti, potovalna agencija Collegium Mondial Travel in Radio Antena.

Vročico za mlade, ki se ob 15. uri začenja pred Kolosejem in Atlantisom, bo zagotovo zakrivil tudi pester program, med glasbeniki pa bo tokrat kraljeval Steve Edwards. V mladostni ritem bodo občinstvo popeljali še Tony CetinskiBig Foot MamaKingstonZlatko,TrkajAprilNika ZorjanDJ SylvainMike Vale in specialna enota Birkovih gverilcev.

A kot pojasnjujejo organizatorji, ne gre le za glasbeni ritem, temveč tudi za (re)kreativni festival: "Ob kupu delavnic, ki se bodo pred Kolosejem odvijale v popoldanskih urah, bi letos opozorili tudi na dobrodelno in družbeno aktivno noto prireditve, saj smo se letos povezali s Projektom človek, ki bo na Ritmu mladosti predstavil svoje poslanstvo, zanj pa bomo zbirali tudi prostovoljne donacije."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.