Magazin > VIP
67 ogledov

Mlado pevko položili k večnemu počitku

christina grimmie
1/10
Profimedias
Včeraj so pokopali 22-letno Christino Grimmie, ki jo je pretekli teden po koncertu ubil oboževalec.

Pogrebna slovesnost, ki so se je lahko udeležili tudi oboževalci tragično preminule zvezdnice, je potekala v kapeli Fellowship Alliance Chapel v bližini New Jerseyja. Z žalujočimi so svoje dogodivščine s Christino, ki je zaslovela s šovom The Voice, delili njeni bratranci in sestrične ter tudi prijatelji. Na oder je stopil tudi njen brat Marcus, ki je tistega usodnega dne rešil veliko življenj, saj je onesposobil strelca. "Še vedno ne najdem besed – kar je dobro in slabo. Rekel bom le to, da se bogu zahvaljujem za vtis, ki ga je pustila na tem svetu. Hvala, mama in oče, vem, da bomo to zelo težko prebrodili. Govorice, da je, ko je do nje prišel strelec, razprla roke, držijo. Tako je sprejela vse ljudi. Hvala, da ste prišli. Rad te imam, Christina,“ je povedal mladenič.

O strelcu znanih vedno več podrobnosti
Christino je ustrelil 27-letni Kevin Loibl, ki je bil z njo obseden. Sodelavcem naj bi razlagal, da se bo nekoč z njo poročil in da je z njo že v stikih. Zanjo je šel celo na transplantacijo las in operacijo oči. Nekateri mediji so poročali, da so Liobla ujezile fotografije, na katerih je bila Christina z drugim moškim.

Pretekli teden se je zato 27-letnik, oborožen s strelnim orožjem in nožem, odpravil na pevkin koncert in jo med podpisovanjem avtogramov ustrelil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.