Slovenija > Črna kronika
55 ogledov

Mladoletna tatica s tradicionalnim japonskim orožjem

Policijsko vozilo. Anže Petkovšek
Ljubljanski policisti so včeraj dopoldne na Ciril-Metodovem trgu zalotili mladoletnici, državljanko Hrvaške in BiH, ki sta kitajski turistki poskušali ukrasti denarnico. Med postopkom so pri eni izmed njiju naleteli na nenavaden predmet.

Mladoletnici iz Hrvaške ter Bosne in Hercegovine sta kitajski turistki skušali iz torbice izmakniti denarnico, ki jo je imela turistka obešeno preko ramena.

Ko so policisti obravnavali mladoletnici, so pri eni našli šestkraki kovinski predmet v etuiju oziroma tradicionalno japonsko orožje šuriken. Zaradi suma, da gre za prepovedano orožje, ki ga je prepovedano nabavljati in imeti v posesti, so ga policisti zasegli, zoper kršiteljico pa bodo podali obdolžilni predlog.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Avatar Leon
    Leon 08:50 25.maj 2017.

    Glede kovinskega predmeta se bo zadeva zapletla med našimi in svetovno znanimi strokovnjaki o poreklu in imenu kovinskega predmeta ,zato predlagam ,da jo kaznujete zaradi posedovanja nelegalnih cigaret ,to so tiste brez slikic po izbiri kadilske ministrice ,ki jih prodajajo ...prikaži več v BiH in Srbiji pa tudi pri nas pod roko.