Slovenija > Črna kronika
77 ogledov

Mladoletnik brez izpita in omamljen na divjo vožnjo

slovenija 01.07.2011 policija, policijska patrulja, kontrola, radar, ustavljanje Boštjan Tacol
Mladoletni voznik se ni ustavil na pozive policistov. Med begom je povzročil nesrečo in ogrožal varnost drugih udeležencev v prometu.

Na območju Domžal so policisti poskušali ustaviti voznika Fiat Punta. Ta se na njihove znake ni odzival in je nadaljeval z vožnjo. 

Med begom po ulicah Domžal je ogrožal druge udeležence v prometu. Policisti so vozilo, v katerem so bile tri osebe, uspeli ustaviti v bližini Šumberske ceste. Dve osebi, ki sta bili v vozilu, sta pobegnili peš, a so eno kmalu zatem izsledili.

Mladoletnik je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Med vožnjo je storil več prometnih prekrškov. Med drugim je vozil "v škarje", prevozil rdečo luč, vozil po nepravilni strani in v nepravilni smeri vožnje in z neprilagojene hitrostjo. S hitrim testom je bilo ugotovljeno tudi, da je vozil pod vplivom prepovedanih substanc, zato mu je bil odrejen strokovni pregled na mamila.

Med begom je povzročil dve prometni nesreči, in sicer je trčil v parkirano vozilo, na nadvozu nad avtocesto pa je podrsal kovinsko ograjo.

Policisti so vozilo zasegli in nadaljujejo z zbiranjem obvestil.  

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 9
  • Laznivi 00:22 02.maj 2017.

    Izredno lepo povedano!!! +++

  • KOJAK 22:29 30.april 2017.

    Nergač... a misliš, da bi pogovor s psihologom pri tem mulcu zadostoval? No nebi verjemi...

  • KOJAK 22:28 30.april 2017.

    Janez... a pred 20 leti pa ni bilo takihle pacientov, kot je tale mulček. Še več jih je, samo včasih je pendrik pel, pa rally vožnja v kibli se ti je lahko zgodila.