Slovenija > Črna kronika
39 ogledov

Mladoletnika preprodajala drogo

Logatčanu so v Postojni zasegli 55 zavojčkov, v katerih je imel prepovedano drog Žurnal24 main
Mladoletnika sta na Bledu več mesecev preprodajala drogo.

Blejski policisti so zaradi več kaznivih dejanj ovadili dva mladoletnika, ki sta preprodajala drogo. En mladoletni osumljenec je drugega več mesecev oskrboval s konopljo, ki jo je slednji v manjših količinah dvema osebama redni in najmanj sedemkrat na različnih javnih krajih preprodal naprej. Mladoletnika sta osumljena enajstih kaznivih dejanj. Policija pa je uvedla prekrškovne postopek tudi zoper osebe, ki so drogo kupovali. 

To pa ni bil edini primer, povezan s preprodajo droge na Bledu. Policisti so kazensko ovadili odraslega zaradi štirih kaznivih dejanj. V treh primerih je redno prodajal manjšo količino amfetaminov in več tablet prepovedane droge MDMA. V enem primeru pa je šlo za posedovanje večje količine konpolje, MDMA in amfetaminov. 

Policija opozarja, da so amfetamini in MDMA sintetični drogi, ki na uživalca delujta kot poživilo. Uživalec ima občutek pretirane moči in samozavesti, ki se lahko odrazi tudi v različnih nevarnih situacijah, kot so nasilje, agresivnost, halucinacije, psihoze in podobno. 

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.