Šport > Nogomet
33 ogledov

Množični pretep v Matavževi slačilnici

psv EPA
Nedeljski derbi nizozemske lige med Feyenoordom in PSV se je končal s fizičnim obračunavanjem v zakulisju, ki so ga zabeležile vseprisotne kamere. Napadalec Jeremain Lens (PSV) je za dres povlekel branilca Jorisa Mathijsena (Feyenoord) in vnel se je vsesplošni pretep.

Verbalni in fizični obračuni po koncu tekem so postali že prava stalnica v evropskem nogometnem prostoru. Pred časom je časopisne stolpce polnil Lionel Messi, ki naj bi po pokalnem El Clásicu ozmerjal pomočnika trenerja Reala Aitorja Karanko, nato pa na parkirišču nekaj krepkih namenil še Álvaru Arbeloii. Tokrat se je v središču pozornosti znašel nizozemski PSV Eindhoven - ekipa Tima Matavža -, kjer sta množični pretep zanetila Jeremain Lens in Joris Mathijsen.

Feyennord je v velikem derbiju z 2:1 premagal PSV, Lens pa je imel z Mathijsenom neporavnane račune. Trener PSV Dick Advocaat je poskušal umiriti svojega igralca, a brez uspeha. ''Ko bi bil vsaj na terenu tako srčen,'' je incident komentiral nizozemski strateg. Lens naj bi Mathijsena napadel zaradi grobega prekrška med tekmo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.