Magazin > Lepota & telo
13 ogledov

Teh napak vam modne navdušenke ne bodo oprostile

jennifer lopez
1/5
Profimedias
Neka spletna trgovina z oblačili je svoje stranke vprašala, kaj so največji modni grehi žensk. Mnoge bodo rezultati verjetno presenetili, tudi zvezdnice, ki očitno niso popolne ...

Čemu se raje izognite?

Živalski vzorec od pet do glave. Nič narobe, če želite z oblačili svetu pokazati svoj živalsko plat, pri tem pa ne pretiravajte … Nekajkrat je kiksnila celo Jennifer Lopez, ki živalskega vzorca ni prekinila s kakšnim enobarvnim kosom, ampak se je kot pijanec plota držala istega vzorca.

Preozka oblačila. Obleke, bluze, hlače, suknjiči … Če nosite konfekcijsko številko 40, se ne tlačite v oblačila velikosti 36. Svoje obline lahko poudarite tudi v malce širših, bolj udobnih krojih. Kim Kardashian bi si morala ta nasvet vzeti k srcu, še zlasti takrat, ko se mora skobacati v avto.

Jeans na jeans.
Popularnost tega materiala je neverjetna, kar pa ne pomeni, da je modno, če se v njem "utapljaš“. Za jeans veljajo enaka pravila kot za živalski vzorec – včasih je manj več.

Večerna oblačila tekom dneva. V večernih oblačilih nikar na sestanek ali trgovino.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.