Šport
152 ogledov

Kopitar v seriji Sodobna družina

Modern Family Sodobna družina LA Kings Reševalni pas/Twitter
V novem delu popularne serije Sodobna družina nastopa tudi slovenski hokejski zvezdnik.

Televizijska serija Sodobna družina ima veliko oboževalcev tudi v Sloveniji. Svojo vlogo v njej je sedaj dobil tudi Anže Kopitar, pravzaprav se del zgodbe le navezuje nanj.

V najnovejši epizodi se Jay (igra ga Ed O'Neill) spoprijatelji z Reecem, zobozdravnikom LA Kings (igra ga Adam Arkin). Skupaj obiščeta tekmo Kraljev in na sedežih tik ob ledu Reece Jayu pripoveduje o svojih stikih s hokejisti.

Ne prepriča ga niti Gretzky

V določenem trenutku Jay vpraša zobozdravnika: "Ti je Kopitar ravnokar pomahal?". Reece mu odgovori: "To je še najmanj, kar lahko stori. Ta vikend ga peljem na ribarjenje v Catalino."

Reece nato Jaya povabi na izlet, a ima ta pomisleke, ker je ženi Glorii pred tem obljubil, da ne bo sklepal novih prijateljstev. Ne prepriča ga niti to, da bo tam tudi sloviti Wayne Gretzky.

Posnetek prizora, ki je bil na ameriških televizijah prvič predvajan v sredo zvečer (po lokalnem času) si lahko ogledate na spodnjem posnetku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.