Magazin > Lepota & telo
53 ogledov

20 modnih kosov za rekreacijo

Nike, 33 EUR
1/20
Nike
Če na modni videz prisegate tudi med rekreacijo, oblačila poiščite med športnimi kolekcijami znanih oblikovalcev. Med njimi že nekaj let izstopa Stella McCartney, nič manj modni pa ne boste niti v oblačilih znanih športnih znamk.

Čas je za akcijo! Joga, tenis, fitnes, aerobika, tek, kolesarjenje … Stella McCartney v sodelovanju z Adidasom poskrbi za vse ljubiteljice športa in rekreacije, prav tako modna, a cenovno dostopnejša oblačila pa lahko poiščete tudi pri drugih znamkah s športnimi oblačili.

Bombaž in napredne tkanine

Pri izbiri dajte prednost enostavnim bombažnim tkaninam, priporočljiva pa so tudi oblačila, narejena iz TECHFIT materiala, ki vpijajo znoj in tako preprečujejo neprijeten moker občutek med rekreacijo.

Prevelike majice

Osnovna oprema so vsekakor športni modrček ali top, bombažna trenirka in T-majica, tistim, ki pa želite tudi med rekreacijo biti modne, priporočamo sledečo kombinacijo: športni top iz TECHFIT materiala, široka majica, klasična trenirka in po potrebi lahka vetrovka z izrezom in s tričetrt rokavi.

Prava obutev

Pozornost posvetite tudi supergam. Te ne izberite le po videzu, ampak jih pred nakupom dobro preizkusite, v njih nekajkrat poskočite, tecite … Izberite takšne, ki se s podplatom popolnoma prilegajo vašemu stopalu.

 

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.