Šport
14 ogledov

Mohorič še vsaj leto za Cannondale

Mohorič SP v kolesarstvu kolesarstvo cestna dirka Firence EPA
Slovenski kolesar Matej Mohorič, svetovni prvak med mlajšimi člani, bo tudi v naslednji sezoni vozil za ekipo Cannondale

Sedanja pogodba bi se Mateju Mohoriču iztekla po koncu letošnje sezone, kolesarski portal cyclingnews.com pa poroča, da je še za eno leto sklenil sodelovanje s Cannondalom.

Mohorič bo tako tudi v sezoni 2015 ostal v ameriški ekipi, ki se ji sicer obeta nekaj sprememb in sodelovanje z Garminom. "Mislim, da je vse jasno. Imel sem pogodbo s Cannondalom in ostajam z ekipo tudi v letu 2015. Ponudili so mi novo pogodbo, ki sem jo podpisal," je za portal pred startom dirke v Montrealu dejal 19-letni Mohorič.

V ekipi naj bi imela pogodbi za naslednjo sezono za zdaj le Mohorič in Davide Formolo, medtem ko se Moreno Moser, Alan Marangoni, Kristijan Koren in Davide Villella še niso odločili, ali bodo sprejeli ponudbe ekipe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.