Magazin
1231 ogledov

Moje spolne fantazije so se uresničile

seks strast vroča zgodbica Shutterstock
Prejšnji teden se mi je zgodila izredno nenavadna dogodivščina. Kot vedno ob devetih zjutraj, sem sedela v pisarni in odgovarjala na maile naših strank.

Za hipec sem pogled usmerila proti stekleni pregradi, ki je gledala na cesto in tam uzrla moškega, ki me je vsako jutro zadnjih deset dni pozdravil s prijaznim nasmehom. Priznam, vsako jutro sem komaj čakala, da pride mimo. Eleganten, urejen in skrajno šarmanten moški okoli štiridesetega leta. Spraševala sem se, ali ga bom imela kdaj srečo spoznati. Ali se bo opogumil in vstopil, da bi me povabil na kavo?

Zaenkrat se ni, oziroma ni hotel, a usoda je želela, da se spoznava. Ravno sem ga zagledala stati zunaj, ko je mimo pripeljal taksi in neusmiljeno zapeljal v lužo, ki je skoraj v celoti končala na njem. Z dlanjo sem si zakrila obraz, saj mi je bilo hudo zanj. On pa je še vedno stal tam, moker, a zapeljiv kot vedno, ter se smehljal. Nagonsko sem vstala in ga šla vprašat ali rabi pomoč. "Če imate v pisarni morda kakšna suha moška oblačila ..." se je nasmehnil in otresal mokre rokave. No ja, tako hudo spet ni bilo, a dovolj, da mu je prav prišel naš majcen umivalniček in čista brisača, s katero je odstranil večje madeže s svojih oblačil.

Ponudila sem mu kavo, a je prosil za čaj. Nenadoma sem se znašla z njim za mizo in že sva sproščeno klepetala. Bil je samski, duhovit, zapeljiv in ni bilo čudno, da sem privolila na večerni zmenek. Bilo je pravljično z njim preživeti večer, poln smeha, plesa in dobre družbe. Počutila sem se, kot bi ga poznala že nekaj let, zato me poljub ni presenetil. Dobro sem bila pripravljena nanj in še na kaj drugega tudi. Toda ali je bil tudi on? Bil je uglajen in z nobeno potezo ni nakazal, da si me želi položiti na hrbet. Jaz pa sem si tega neznansko želela in bala sem se, da ne bi storila kakšne neumnosti ter ga prestrašila. Ko me je odložil pred hišo in sva se še enkrat poljubila, sem ga povabila naprej. "Če želiš seveda?" sem bila previdna.

Prejela sem nasmeh boga v črni obleki in razpeti beli srajci. Bil je moj James Bond in jaz njegova filmska lepotica. Ko sva bila notri, nisem vedela, kaj bi najprej storila. Moji čuti so noreli od navdušenja, na prsih sem lahko čutila, kako me boža s svojim pogledom in njegove roke na zadnjici prav tako, pa čeprav sva stala narazen. Tako močno sem hrepenela po njem, da je bilo več kot očitno. Samozavestno me je objel, se z dlanmi spustil pod moj hrbet tik nad zadnjico, mene pa je dvigovalo na prste. Želela sem, da bi me strastno zagrabil zanjo in bi mu lahko pokazala, kaj natanko čutim do njega. Znova sva se poljubila. Okus njegovih ustnic in jezika je bil tako svež in prijeten. S prsmi sem se naslonila nanj, mu prste od vratu navzgor zarinila v lase in se prisesala nanj.

Moje telo je vibriralo od poželenja, od želje, da strga obleko z mene in se še sam razgali. Ne, jaz bi ga slekla. Tako, počasi in z užitkom bi ga odkrivala centimeter za centimetrom. Padali so strastni poljubi in nisem več vedela, ali me bolj žgejo tisti na golem vratu, ali tisti na ustnicah. Medtem je močneje zgrabil za mojo zadnjico, ki se je v ritmu plesne glasbe vrtela v njegovem objemu. Čutila sem njegovo nabreklo moškost pod svojim trebuhom in od pohote se mi je že dobesedno mešalo. "Želim si te," sem končno dahnila. "Oh, kako si te želim!"

Legla na posteljo in moje fantazije o slačenju so se uresničile. Drug drugega sva enakomerno razgaljala, on je poljubljal moje gole prsi, jaz sem z roko iskala pot v njegove hlače. Končno sem lahko pod prsti občudovala tisto lepoto matere narave, se sklonila k njemu in ga pričela poljubljati. Verjetno se mi je zmešalo, saj kaj takšnega nisem počela še nikoli v življenju. Ne vem, ali sem delala prav, a po njegovih odzivih bi rekla, da še kako prav. Z usti sem obdelovala njegov ud, vse dokler ni izrazil želje, da me vidi povsem golo. Na sebi. Legel je na hrbet pod mene, me opazoval golo, kako se vzpenjam nad njegov ponos in me z velikim navdušenjem pospremil na čudovitega korenjaka. Božal mi je prsi, mi šepetal, da sem lepa, jaz pa sem se od navdušenja kar tresla v njegovem naročju. Polna njegovega ponosa, presrečna in neskončno potrebna njegove ljubezni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.