Magazin > Film & Glasba & TV
16 ogledov

Moje počitnice z Obutim mačkom

Moje počitnice Kinodvor
Za najmlajše bo v Kinodvoru danes popoldne dobro poskrbljeno. Ob 15. uri si bodo lahko v sklopu Kinobalona ogledali animirani film Obuti maček (La véritable histoire du Chat Botté), ob 17. uri pa bo na sporedu premiera slovenskega mladinskega filma Moje počitnice.

Moje počitnice je zgodba o Tadeju, zasanjanem najstniku, fotografu, ki išče zanimive trenutke in doživetja. Nekoliko naveličan vsakdana se odpravi s fotoaparatom v gore. Spozna mlado Kajo, ki preživlja dopust skupaj s starši. Pohajkujeta po naselju, se nekoliko navežeta drug na drugega in sta pravzaprav par. Ko se za Kajo počitnice končajo, se Tadej odpravi v gorsko dolino na lov za lepimi posnetki. Zgodi se mu nenavadna nesreča. Čeprav le streljaj od ljudi in vrveža ugotovi, da mu verjetno ni pomoči …

Tisti, ki si boste ogledali Obutega mačka, boste v animiranem filmu spoznali malega Petra, ki po očetovi smrti podeduje mačka, ki govori in ima čudežne sposobnosti zaradi svojih rdečih škornjev. Za svojega mladega gospodarja, ki je silno zaljubljen v princeso, je pripravljen narediti skorajda vse. Vendar se mora dvojica prebrisano lotiti osvajanja princese, saj obstajajo še drugi, zlobni snubci, ki jima želijo prekrižati načrte.

Vstopnica vas bo stala 4,25 evra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.