Šport
24 ogledov

Montreal podaljšal zmagoviti niz

montreal canadiens Profimedias
Hokejisti Montreala nadaljujejo z dobrimi predstavami na začetku sezone v ligi NHL.

Proti Vancouvru so zabeležili osmo zaporedno zmago, tako da prepričljivo zasedajo prvo mesto v ligi. V desetih tekmah so devetkrat zmagali in enkrat izgubili po podaljšku.

Zadetke za ekipo, ki ima največ naslovov v ligi NHL, so dosegli Nathan Beaulieu, Torrey Mitchell in Aleksander Radulov, izkazal pa se je tudi vratar Canadiens Carey Price, ki je z 42 obrambami ohranil nedotaknjeno mrežo.

Branilci naslova iz Pittsburgha so v gosteh visoko nadigrali Anaheim Ducks (5:1), kar je njihova šesta zmaga v sezoni, prvi zvezdnik Penguins, Sidney Crosby, ki je izpustil začetek sezone zaradi pretresa možganov, pa se je v statistiko vpisalo z eno podajo. To je njegova šesta točka na petih tekmah.

Zvezdniki iz Pittsburgha bodo naslednjo tekmo igrali v Los Angelesu, kjer Kingsom na začetku sezone ne gre po načrtih. Na desetih srečanjih so le štirikrat zmagali, trenutno pa so v nizu treh porazov.

Liga NHL, izidi:

Montreal Canadiens - Vancouver Canucks 3:0
Anaheim Ducks - Pittsburgh Penguins 1:5
Philadelphia Flyers - Detroit Red Wings 4:3 (podaljšek)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.