Magazin > VIP
486 ogledov

"Morda sem že malo prestara"

Sabina Remar Sašo Radej, Elle.si
Med tednom mode se marsikdo sprašuje, zakaj na modni brvi ni naših znanih manekenk Sabine Remar in ostalih.

Tako kot na prejšnjih tednih mode, so se tudi na zadnjem po modni brvi sprehajale neznane manekenke, zato se je ob tem marsikdo spraševal, zakaj najnovejših kolekcij ne predstavljajo slavne slovenske manekenke, kot so Tjaša Kokalj, Iryna Osypenko Nemec, Anela Šabanagić in Sabina Remar. Zadnja predvideva, da jih k sodelovanju niso povabili zato, ker potrebujejo mlajše. "Morda sem že malo prestara. Slišala sem, da najemajo 14- ali 15-letnice. Saj je tudi luštno priti kot gost," je za nas povedala Sabina.

A bolj kot mladosti si organizatorji želijo svežine, nam je že pred dobrim letom v intervjuju pojasnila vrhunska manekenka Tjaša Stanič, ki je ena od tistih, ki odločajo o tem, kdo se bo sprehodil po brvi tedna mode. "Želim si, da mi agentje na vsakem kastingu ponudijo sveže manekenke, ravno zato organiziramo kasting, sicer bi lahko najeli že preizkušene manekenke, in to bi bilo to. Kasting naredimo ravno zato, da vidim nove obraze in jim dam priložnost," je razložila in s tem odgovorila na spet aktualno vprašanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.