Šport > Nogomet
57 ogledov

"Morda so Kitajci poslali denar na drug naslov"

Vincenzo Montella EPA
Trener Milana je nezadovoljen z vložkom novih lastnikov rdeče-črnih.

Rdeče-črni so sinoči klonili proti Napoliju z 2:4, tekmo so končali le z deveterico mož na zelenici. Trener Milana Vincenzo Montella je kljub porazu dejal, da je zadovoljen s predstavo.

"V tekmo smo vstopili zelo dobro, imeli nekaj lepih priložnosti, a je njihov prvi zadetek spremenil potek srečanja. Na tem bomo morali še delati, morali bomo zadržati pravo miselnost tudi takrat, ko se stvari obrnejo slabše za nas," je po porazu v Neaplju dejal Montella.

"Prejeli smo dva rdeča kartona. Z deseterico je bilo težko, z deveterico pa je bilo to vzpenjanje na goro. Zadovoljen sem z igro, v takšnih tekmah ne smemo ostati praznih rok. V prvih 20 minutah smo dominirali, a po njihovem golu smo izgubili samozavest," je dejal Montella, ki se je nato posvetil še (ne)aktivnosti kluba na trgu.

Inter, veliki mestni tekmec Milana, je konec tedna zapravil 72 milijonov evrov za  Gabigola in Joao Marija. Na to se je spomnil tudi Montella: "Vedeli smo, da bodo naše finance omejene. Videl pa sem številne naslove v časopisih in pomislil, da so morda naši kitajski lastniki ček poslali na napačni naslov."

Na začetku avgusta je namreč nekdanji italijanski premier Silvio Berlusconi potrdil, da je njegovo družinsko podjetje Fininvest podpisalo predpogodbo s skupino kitajskih vlagateljev, ki bodo 99-odstotni lastniki AC Milana.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.