Slovenija > Črna kronika
147 ogledov

Moškega, ki je snemal seks in ženske nato izsiljeval, policija išče s tiralico

Tiralica Policija
Pajdaša, ki sta posnetke montirala, sta že v zaporu.

Mariborčana Roka Kološo, ki bi moral pred mesecem v zapor, policija išče s tiralico. Gre za glavnega akterja v skupini treh mlajših moških, ki so z vročimi posnetki skušali priti do denarja. 

Naloge so si razdelili

Trojica je preko socialnih omrežij iskala izključno vezane in poročene ženske. 27-letni Kološa je seksal in snemal z miniaturno kamero, potem pa posnetke izročil 28-letnemu  Mitji Bohaku in 26-letnemu Josipu Juhasu. Posnetke so zmontirali in jih pošiljali z izmišljenih naslovov ter grozili, da jih bodo javno objavili. 

Prva plačala, druge tri prijavile

Prva žrtev, ženska, s katero je Kološa seksal v avtomobili na parkirišču pred Mariborskim otokom, je izsiljevalcem prinesla 2500 evrov. Naslednje tri, s prvo je Kološa seksal v avtu v okolici Ljubljane, z drugo sta bila intimna v njenem stanovanju v Ljubljani in tretja, ki je bila s Kološo intimna na delovnem mestu v zdravstvenem domu, so izsiljevanje prijavile policiji.

Sodišče v Mariboru je Roka Kološo zaradi izsiljevanje, treh poskusov izsiljevanja in nedovoljenega snemanja obsodilo na tri in pol leta zapora. Njegova pajdaša, ki nista nezakonito snemala, sta dobila tri leta in tri mesece. Kazen že prestajata. Kje se nahaja Kološa, ni znano. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 23
  • sweetdogs 18:42 02.november 2015.

    Kur*arije je toliko, da si eni še mislite ne. Pa se lahko zdi še tako idiličen par pa zveš, da gre en občasno malo v frent. Ravno ta vikend izvedel za eno, ki jo poznam in si ne bi nikoli mislil ampak..

  • otohazza 18:38 02.november 2015.

    Znani rek je, da so vse ženske kurbe, tudi moja mati je ženska.

  • blueone 17:53 02.november 2015.

    ne žali folka, če nimaš argumentov...