Slovenija > Črna kronika
26 ogledov

Moški po štirih urah splezal z dimnika

dimnik Youtube
Drama v Prekmurju.

Moški, ki je v Murski Soboti na Lendavski ulici, moški srednjih let grozi, da bo skočil z dimnika kurilnice, je dimnik prostovoljno zapustil po stopnicah. Tako se je končala več ura trajajoča drama v kateri so sodelovali tudi policijski pogajalci.

39-letni moški, kot poroča poral Maribor24, naj bi šlo za Mariborčana, ki živi v Murski Soboti, je grozil, da bo skočil z dimnika. To naj bi storil zaradi nesoglasij s partnerko glede skrbništva nad otrokom.

Komentarjev 4
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 21:56 28.junij 2016.

    Kako ste eni nesrčni..neverjetno. Sej a veš pol pa ni čudn da zdravstvo napadajo razni brezsrčni ljudje. Ker samo brezsrčn človk je sposobn vzet denar in uničevat ljudi. Ljudje umirajo ker ne pridejo pravi čas na vrsto; imajo slabše življenje ...prikaži več al pa zarad tega celo umrejo. Naprave so stare. Ampak ne brezrčni ljudje sam nase gledajo. In na vsak način želijo dobit denar zase. Zato pa imamo Slovenijo tam kjer je. Zato nismo Švica. Zato ker je denar na prvem mestu srčnost pa na zadnjem. Pejt v Švico pa boš vidu kok so to bl bl prijazni in srčni ljudje. Razlika je očitna.

  • kana 15:04 28.junij 2016.

    pička ena, zakaj plezeš gor, če ne vupaš skočiti.

  • Avatar Leon
    Leon 12:45 28.junij 2016.

    Skoči bedak !