Magazin > Lepota & telo
22 ogledov

Moški letos poženščeni

Žurnal24 main
Obetajo se moški v ženskih vzorcih, kavboji v damskih vezeninah in nekaj, česar pri moških še nismo utegnili videti – prosojnost.

Črtasto in cvetlično

V modnih smernicah prihajajoče pomladi je velik del pozornosti namenjen vzorcem. Ti se bodo letos iz navpične postavili v vodoravno linijo, najpogosteje pa jih bomo lahko videli v črtastih sestavah barvnih blokov in čutnosti tradicionalno damskega cvetličnega vzorca. Novost so tudi vzorci od glave do gležnjev, saj smo lahko na modnih brveh opazili barvno dopolnjene moške obleke.

Vezenine in prosojnost

Moške srajce se ozirajo v čas ameriškega divjega zahoda. Možatost kavbojskega sloga se tokrat spogleduje s prefinjenostjo damskih vezenin in ženskih vzorcev, iz damske omare je povlečen tudi pomladni trend polovične prosojnosti. Tradicionalno bogate teksture pletenin se bodo v pomladi namreč srečale z lahkotnostjo delne prosojnosti, ki bo krasila puloverje vpadljivejših odtenkov.

Nazaj v 50. leta

Moški kroji pomladnih smernic prihajajo iz 40. in 50. let prejšnjega stoletja. To se v največji meri kaže z visoko krojenimi pasovi moških hlač, poleg tega pa z moškimi pajaci in trenčkoti, ki segajo do sredine goleni ali do gležnjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.