Magazin > Odnosi in prosti čas
7336 ogledov

Moški ne bodo priznali: To sovražijo pri oralnem seksu

usta, seksi, oralni seks, ženska Profimedias
Moški obožujejo oralni seks, ampak … Ste vedeli, kaj pri oralnem užitku najbolj sovražijo?

Ko nehate v ključnem trenutku

Nekatera dekleta končajo oralni seks takoj, ko jim moški pove, da je blizu orgazma. Stvar zaključijo, kot da bi v rokah imele eksplozivno telo in ne penis. Kako bi se ve počutile, če bi vam moški to naredil?

Ko se on vpraša, če seks traja predolgo

Seveda je vsakemu všeč, če je seks odličen in če ni prekratek. A problem nastane tudi, če je seks predolg, saj se eden od dveh slej kot prej vpraša, če nemara vse skupaj traja predolgo. Če se to vpraša moški, se sprašuje, če vam mogoče ni dobro, če vas ne da zadovoljiti in če boste sploh doživele orgazem.

Ko razmišlja, o čem vi razmišljate

Sprašuje se, kaj vse se vam mota po glavi, med tem ko je on spodaj. Ali se namenoma izogibate orgazmu, ker je tako dober? Ali ne doživite orgazma, ker je slab?

Zobje

Njegova najhujša nočna mora – uživa, pozabil je na cel svet, orgazem že trka na vrata in kar na enkrat … zobje! Takrat ga mine vsa volja do seksa in orgazma. Oralni seks naj bo nežen, predvsem pa uporabite jezik in ustnice, zobe pa skrijte, kolikor se le da.

Strah pred neprijetnim vonjem

Tudi moške skrbi, kakšen vonj oddaja njegov prijatelj v spodnjicah.

Komentarjev 3
  • alibaba 19:56 11.julij 2017.

    Kje je pa slab zadah?

  • LukaMB 15:14 26.maj 2017.

    Nič ne oddaja vonja, kar lepo bolje poskrbimo za higieno kot pa večina današnjih žensk s poscanimi in posranimi gatami ali pa fish smell njihove neoprane poscane češplje. Prej bi moralo ženske skrbeti za to, mi smo vedno pripravljeni da ...prikaži več dobimo oralca kadarkoli tekom dneva in smo vedno za akcijo, torej vemo da je pripravljen lepo za serviranje.