Magazin > Odnosi in prosti čas
394 ogledov

Moški razkrivajo, kaj delajo ženske, ki so v postelji najboljše

seks Žurnal24 main
Vse to je moškim zelo všeč in jih še bolj ogreje za akcijo.

Po poročanju enega od srbskih portalov naj bi to moške ogrelo za odlično akcijo. Se strinjate?

Bodite glasne, a ne pretiravajte

Moškim ni lepšega kot slišati vzdihljaje in zvoke ugodja, ki jih spušča njegova partnerka. Če boste ostale popolnoma tiho, vaš partner ne bo vedel, ali dela kaj narobe in ali vam sploh prija, kar počne.

'Podarite' mu kakšno malenkost

Ko bosta končala, nalašč pustite hlačke pod odejo. Poskrbite, da jih bo našel šele, ko boste že odšli. S tem ga boste še bolj ogrele in komaj bo čakal, da se spet vidita.

Prižgite luči

Čeprav temna soba pušča veliko prostora za domišljijo in skrivnostnost, je včasih priporočljivo prižgati luč. Pokazale boste celo sebe in imele priložnost partnerja globoko pogledati v oči, kar ga bo še bolj podžgalo.

Zbudite ga s poljubi

Nihče ni navdušen nad zgodnjim prebujanjem, a če boste svojega partnerja prebudile s poljubi po telesu, bo njegov dan zagotovo lepši.

Oblecite si njegovo srajco

Moškim je neverjetno seksi, ko vidijo svoje partnerke v njihovih majicah ali srajca, ki so jim prevelike in jih nosijo kot oblekice. Še bolj jim je všeč, če vedo, da so spodaj gole ali da se spodaj skriva seksi perilo.

Negujte kožo

Dajte svojemu moškemu razlog, da ne bo odmaknil rok od vas. Negujte svojo kožo, redno jo možite z losjoni za telo. Dele telesa, kjer se nahaja trda koža pa z olji.

Počasi in z užitkom

Sprostite se in uživajte v danem trenutku. Ne pustite, da padeta v rutino. Poskusita nove stvari, eksperimentirajta!

Komentarjev 1
  • nergač 03:57 19.januar 2017.

    Ko KD uči Slovence seksa: "Oblecite si njegovo srajco"