Magazin > Odnosi in prosti čas
331 ogledov

Moški, rojeni v tem znamenju, so najbolj divji v postelji

seks, strast, tatu, tetovaža Profimedias
Drage dame, če je vaš izbranec rojen v enem od spodnjih znamenj, ste verjetno z njim zelo zadovoljne.

To so pravi seksualni naboji, ki poskrbijo, da se njihova partnerica v postelji zabava in uživa kot še nikoli prej. Ne samo, da tekmkujejo z moškimi, ki jih je že imela, tekmujejo tudi sami s seboj. Za njih je nekaj najhujšega, če ženska z njimi ne doživi eksplozivnega orgazma.

OVEN

Vsako življenjsko izkušnjo začinijo s strastjo, zato je tako tudi pri ljubezni. Zelo lahko se zaljubijo in pripravljeni so na potencialna tveganja. V zvezi več dajejo kot iščejo od partnerja. Pomembno jim je, da je njihova izbranka zadovoljna in srečna. V postelji so divji in njihov glavi cij je orgazem, ki partnerico navduši kot še nikoli prej.

DVOJČKA

Pripadniki tega horoskopskega znaka obožujejo začetke zveze. Vzburja jih, ko se dogaja kaj novega. Če jih partner privlači, so eni najboljših ljubimcev, kar jih boste okusili. Potrudijo se ustreči svoji izbranki in bi za njen orgazem naredili vse. Zelo so jim všeč seksu kostumi in samostoječe nogavice. Ženske, polepšajte jim torej dan s seksi spodnjim perilom in dal vam bo najboljše darilo – nepozaben orgazem.

TEHTNICA

So neverjetno predani partnerji in verjamejo v romantiko. Ko se resnično zaljubijo, bodo svoji ženski dali vse, kar bodo želele. Če si bodo želele divji seks, ji ga bodo dali, čeprav ima on raje svečke in ljubljene, ki traja celo noč. Tehtnice so zelo zaupljive in verjamejo, da je v vsakem človeku nekaj dobrega. Pri partnerici ne iščejo divje mačke, temveč umirjeno miško, ki v domači spalnici preseneča.

Komentarjev 2
  • nergač 19:29 05.februar 2017.

    KD, ti si najbolj nadležna tabloidna nadloga in nikoli ti ni zadosti, čeprav bi ti odziv na te tvoje oslarije lahko dal misliti. Praktično si brez komentarjev, le jaz se te usmilim tu in tam....

  • Gigiiinjo 18:19 05.februar 2017.

    vsaki drugi dan isti a hkrati različni članki.. jaaaao ista tema a druga znamenja