Magazin > Lepota & telo
37 ogledov

Česa si moški želijo še več?

par moški ženska Shutterstock
Kdaj bi moški rad, da vajeti prevzame ženska? Na voljo je vsaj šest razlogov oziroma situacij.

Čeprav ženske postajajo vedno bolj samostojne, odločnejše in vedo, kaj bi rade v življenju, vedno več mladih moških priznava, da bi si v določenih situacijah želeli manj odgovornosti ter več iniciative in kontrole od svoje partnerice. Naslednje situacije kažejo na to, da bi si moški želeli določena opravila prepustiti svojim boljšim polovicam:

Večer zunaj – to je seveda lahko tudi skupni dogovor, vendar lahko ženska kdaj čisto prevzame pobudo in načrtuje izhod od začetka do konca. Moški bo zagotovo popolnoma navdušen.

Seks – morda je napočil čas, da tista dva ali tri položaje, ki ju imata pri ljubljenju, spremenita v položaje, ki so malce nenavadni. Svojega moškega lahko presenetite ob neobičajnem času in na neobičajnem mestu v stanovanju. Bistvo je, da prekinete rutino.

Dopust – tudi tukaj bi morala biti skupna odločitev, vendar lahko izrazite svoje želje in se skupaj pogovorita. Tako bosta drug od drugega izvedela veliko novega.

Aktivnosti – spodbujajte svojega dragega, da večer namesto pred televizijo preživi v telovadnici ali v družbi svojih prijateljev. Seveda si tudi sami vzemite čas zase in za vajine skupne dejavnosti.

Finance – če vaš partner vedno in povsod plačuje, ne bo dobro. Ko je govora o denarju, se morata partnerja uskladiti, če želite sebi in drugim pokazati, da ste odgovorna oseba, pa se bolj angažirajte pri plačevanju. Tudi moški si kdaj pa kdaj želijo biti vabljeni na večerjo, za katero jim ni treba plačati.

Družinska srečanja – nikar vnaprej ne odklanjajte obiskov in druženj z njegovimi družinskimi člani. Pokažite mu, da vam ni vseeno, in mu pomagajte pri izbiri daril in podobno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.