Magazin > Odnosi in prosti čas
47 ogledov

Moški z brado vas bo prej prevaral

brada Profimedias
Ima vaš partner brado? Imejte ga na očeh …

Slaba novica za hipsterje in ljubitelje brad. Anketa na družbenem omrežju Eva, v kateri je sodelovalo 2000 uporabnikov, namreč razkriva kar nekaj slabih plati bradatih moških.

To so rezultati:

  • Anketiranci pravijo, da 45 odstotkov moških z bradami kaže agresivnejše vedenje od obritih moških.
  • 40 odstotkov moških z brado je priznalo, da so že kradli. Isto je izjavilo le 17 odstotkov obritih moških.
  • 47 odstotkov bradatih moških (in "le" 20 odstotkov obritih) je priznalo, da so že prevarali partnerko.
  • 62 odstotkov žensk pravi, da brada ni seksi. 44 odstotkov anketirank je celo mnenja, da je nehigienična.
Komentarjev 3
  • Lunca 13:56 05.november 2015.

    In da je mera polna, poteka še stalna tekmovalnost in sovražnosti med lastniki brad in tistimi, ki si jih brijejo ali jim enostavno ne raste. Zato je nemogoče reči, kdo med njimi je pravzaprav boljši. Ženske, gremo v matriarhat? Ali ...prikaži več si bomo nataknile brade kot faraonke...spomladi za maškare, hahaha?

  • Lunca 13:53 05.november 2015.

    Pa je kakšna razlika med dolžinami brad? Tisti, z neobritim strniščem so povečini mali vlomilci in tatovi po trgovinah. Šminkersko pristrižene in lepo oblikovane brade z zalisci izdajajo perfekcionistične mafijce in velikopotezne roparje bank. Goste, močne in neurejene brade nosijo ...prikaži več hipijevsko nastrojeni filozofi in k umetnosti nagnjeni izkoriščevalci, ki živijo na račun družbe, sociale in še posebej ženske radodarnosti, žigoloti - pozor - največ jih je med duhovniki, hehe. Lastniki daljših, redkih in neurejenih brad so itak talibani in vehabije. Tisti pa, ki imajo brade tako dolge, da jih morajo spletati ali ovijati, da se ne spotikajo obnje, so pa sploh lažnivci in mistiki, ki obljubljajo odrešenje v meditaciji in brezdelju - toliko o resnici glede Kralja Matjaža.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:21 29.oktober 2015.

    Lahko pa da so samo bolj iskreni ker se jim ne da igrat igric in so taki kot dejanski so : )