Magazin > Lepota & telo
294 ogledov

Moški želijo pobeljene vagine

ženska roke mednožje Shutterstock
Kot da ni že dovolj bizarno beljenje anusa, nas je zdaj kozmetična industrija začela prepričevati v beljenje vagine. Da si tega želijo moški, pravijo.

Ne samo prevelika, kosmata, raztegnjena, vagina je od zdaj naprej tudi moteče pretemna, pravijo pri enem od proizvajalcev kozmetike za intimno nego in pri tem namigujejo, da si pobeljene vagine želijo predvsem moški. Je svetlejša vagina nova rešiteljica zakonskih in spolnih težav?

Svetla vagina, večji užitki

Da pobeljena vagina povrne spolne užitke, indijske ženske prepričujejo z reklamo za intimno milo, ki intimne predele neguje in seveda pobeli. In to zelo hitro. Izbrano milo je v reklami rešitelj težav mladega para, ki se pri jutranji kavi počuti razdvojeno in zaradi pretemne in neprivlačne vagine tako nejevoljno, da jima ne tekne niti črna kava, ki par spominja na vagino. Še dobro, da je ženska v kopalnici našla čudežno stekleničko!

Seveda je reklama, ki si jo lahko ogledate zgoraj, na družabnih omrežjih sprožila veliko kritik in razprav. Ženske se počutijo ponižane, diskriminirane pa še posebej pripadnice nežnejšega spola temnejše polti. Je beljenje vagine res potrebno, učinek pa privlačnejši? Z odgovorom v zgornji anketi nam pomagajte ugotoviti, kaj o tem mislijo Slovenke in Slovenci.

Komentarjev 3
  • tatek 17:17 16.april 2012.

    tisti ali tista, ki piše namesto latinsko pubis ali slovensko osramje " vagina "je polpismena oseba in naj tega ne piše več tako !

  • xbit 17:13 15.april 2012.

    "Moški želijo pobeljene vagine"Ne bo držalo!! Obstajamo tudi takšni, ki to zavračamo

  • KritiK 07:28 14.april 2012.

    http://kritik-blog.blogspot.com/2012/04/pozelenje.html