Šport > Nogomet
87 ogledov

Motociklist streljal na avtobus Herthe BSC

Avtobus Hertha BSC Reševalni pas/Twitter
Avtobus nemškega prvoligaša so napadli s strelnim orožjem na poti v Bielefeld.

Berlinska Hertha se bo v ponedeljek v prvem krogu nemškega DFB pokala pomerila z Arminio Bielefeld, na poti na tekmo je bil napaden avtobus kluba iz prestolnice. Na srečo nihče ni bil poškodovan, saj igralcev še ni bilo v vozilu. 

Nogometaši iz Berlina so se na gostovanje h klubu, ki nosi ime po legendarnem vojaškem voditelju antičnih Germanov, namreč podali z vlakom, avtobus pa je bil na poti, da jih z železniške postaje pripelje na stadion. Med potjo se je vozilo srečalo z motoristom, ki je s pištolo začel streljati proti avtobusu. 

"Naš voznik je šel iz hotela proti železniški postaji, da bi pobral ekipo. Neznana oseba na motociklu je streljala na avtobus," je potrdil trener Herthe Michael Preetz. Hertha je na družbenem omrežju Twitter objavila fotografijo, ki potrjuje besede trenerja. Izstrelek je poškodoval vetrobransko steklo v višini voznikove glave. Policija storilca še išče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.