Slovenija > Črna kronika
88 ogledov

Motor je šel na pol

Nesreča avtomobila in motorja
1/4
sobota.info
Na območju Policijske uprave Murska Sobota je včeraj prišlo do hude prometne nesreče, v kateri se je huje poškodoval motorist. Hudo je počilo tudi danes zjutraj, in sicer na dolenjski avtocesti.

Do nesreče med osebnim avtomobilom in mlajšim motoristom je v naselju Stogovci v Občini Apače prišlo včeraj okrog 13. ure, piše portal sobota.info. Po prvih ugotovitvah policistov je motorist pripeljal iz stranske ceste in se vključeval na glavno, ko je po tej pripeljal voznik osebnega avotomobila.

Ta je zadel motorista z desnim sprednjim delom; v trku je šel motor na pol. Motorist, ki je bil opreljem z zaščitno čelado, naj bi z glavo udaril v sprednjo šipo avtomobila, nato pa na cestišče, kjer je obležal huje poškodovan.

Počilo tudi na dolenjki

Danes zgodaj zjutraj je do hude nesreče prišlo tudi na avtocesti Obrežje–Ljubljana, med priključkom Mirna Peč in priključkom Trebnje - vzhod v smeri Ljubljane. Trčila sta osebno in tovorno vozilo.

Reševalci nujne medicinske pomoči iz Trebnjega so eno poškodovano osebo oskrbeli na mestu nesreče in jo odpeljali na zdravljenje v novomeško bolnišnico.

Promet na omenjenem odseku je bil dobri dve uri močno oviran.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.