Slovenija > Črna kronika
50 ogledov

Motor po nesreči skozi zaprta vrata v cvetličarno

Prometna nesreča, motor v cvetličarni
1/12
Cvetličarna Anja
Motor je po nesreči odneslo v cvetličarno, kjer pa na srečo ni bilo strank.

Včeraj okrog 11. ure je pri kraju Petkovec v občini Logatec prišlo do prometne nesreče, v kateri se je hudo poškodoval motorist, lahko pa bi bilo še precej huje. 

29-letni voznik osebnega avtomobila Opel je vozil iz smeri Logatca proti Rovtam. V blagem desnem ovinku je zapeljal na nasprotno smerno vozišče v trenutku, ko je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 32-letni državljan Hrvaške, ki je vozil motorno kolo Honda. Avto je oplazil motor, zaradi česar je motorista odbilo v desno, pri tem pa je izgubil ravnotežje in padel po asfaltnem dvorišču. Motorno kolo je pri tem drselo po tleh in trčilo v vrata objekta (cvetličarno), jih podrlo in obstalo v notranjosti, so sporočili policisti ljubljanske policijske uprave. 

Marsikaj bi lahko bilo

Da je motor ob nesreči odneslo v njihovo cvetličarno, nam je potrdil Janez Pečkaj iz Cvetličarne in vrtnarije Anja. Povedal je še, da se na srečo ob tem nihče ni poškodoval. "Marsikaj bi lahko bilo," je dejal.

Motorist se je huje poškodoval in so ga odpeljali v ljubljanski klinični center, nastalo pa je za osem tisoč evrov materialne škode.  

dezurni@zurnal24.si

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.