Slovenija > Črna kronika
26 ogledov

V Spodnjih Stranicah umrl 32-letni motorist

V prometni nesreči je 31-letni motorist utrpel lažje telesne poškodbe, sopotnica Žurnal24 main
Policisti iz PU Celje so bili danes okoli 9.30 ure obveščeni o prometni nesreči na regionalni cesti v Spodnjih Stranicah. Na kraju nesreče je poškodbam podlegel 32-letni motorist.

V prometni nesreči sta bila udeležena 32-letni voznik motornega kolesa, doma iz Celja in 39-letni voznik osebnega vozila, doma iz območja Zreč.

Po prvih podatki naj bi do nesreče prišlo zaradi nepravilne strani in smeri vožnje voznika osebnega vozila. Voznik motornega kolesa je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče. Ogled kraja nesreče še poteka. Udeležila sta se ga tudi preiskovalni sodnik in okrožna državna tožilka.

To je letošnja peta smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje, prva med motoristi. V lanskem letu sta v prometnih nesrečah na celjskem območju umrla dva motorista. V istem obdobju lani so na območju Policijske uprave Celje zabeležili devet smrtnih žrtev prometnih nesreč.


Komentarjev 1
  • primorka 21:27 30.maj 2015.

    Dragi avtomobilisti,že res,da so nekateri motoristi bolj divji,ampak pamet v roke. Zaradi tega jim pa res ni treba umreti !!!Veliko lahko storite,da se lahko takim nesrečam s smrtnim izidom izognete.Tudi sama imam zelo rada motorje, AMPAK, ko srečam motoriste na ...prikaži več cesti se umaknem, da gre lepo naprej !!!