Slovenija > Črna kronika
48 ogledov

17-letni motorist nesreče ni preživel

Nesreča motorista Nel Pavletić/PIXSELL
V nedeljo ob 21.40 se je v naselju Breg ob Savi zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 17-letni voznik motornega kolesa iz Škofje Loke, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

Gasilci JZ GRS Kranj so zavarovali kraj nesreče in nudili pomoč reševalcem NMP. Motorist nesreče ni preživel.

Iz PU Kranj so za zurnal24.si povedali, da je do nesreče prišlo v nedeljo pozno zvečer. Na Bregu ob Savi v kranjski občini je zaradi hudih poškodb v prometni nesreči umrl 17-letni motorist iz Škofje Loke.

Motorist je padel zaradi neprilagojene hitrosti, potem, ko je med vožnjo iz Jame proti Drulovki izgubil oblast nad motorjem, padel in obležal na cesti, motor pa je trčil v betonsko ogrado. Umrl je na kraju nesreče, uporabljal je zaščitno čelado. Policisti bodo morebitno prisotnost alkohola ugotavljala v analizi.

Motorist je letošnja četrta žrtev v prometnih nesrečah na gorenjskih cestah in 27 na slovenskih.

Opozorila glede varne vožnje v prometu so zelo aktualna skozi vse leto, zato policija voznike vseh vrst motornih vozil, posebej pa motoriste, opozarja na dosledno upoštevanje prometnih pravil, varno vožnjo in ustrezno skrb za varnost vseh na cestah.

Komentarjev 2
  • puksicd 09:43 27.april 2015.

    Neprilagojena hitrost ... Žal za otroke niso motorji. Ta družina je to na najbolj tragičen način spoznala prehitro. Žalostno je, da sistem omogoča otrokom dvokolesnike z motorjem. To je za ljudi, ki imajo nekatere stvari v glavi že razčiščene. Otroci žal nimajo.

  • Papaja Popi 09:21 27.april 2015.

    Žalost