Slovenija > Črna kronika
29 ogledov

Dan se je končal z dvema mrtvima na cestah

Nesreča motorista Pixsell
Dan, ki ga je zaznamovala neznosna gneča, je postal tudi dan, v katerem sta na cestah umrli dve osebi, motorist pri Koroški Beli in potnik v avtomobilu pri Zgornjem Dupleku.

V nesreči, ki se je zgodila popoldan na Koroški Beli pri Jesenicah, sta bila udeležena voznik osebnega avtomobila in motorist, je sporočil Bojan Kos iz PU Kranj. "Motorist je na kraju nesreče umrl."

V nesreči sta bila udeležena 28-letni voznik motornega kolesa, ki je po cesti vozil iz smeri Žirovnice proti Jesenicam, in 38-letni voznik avtomobila, ki se je iz stranske neprednostne ceste vključeval naprednostno regionalno cesto proti Žirovnici.

Med voziloma je na cesti prišlo do silovitega trčenja. Zaradi zelo hudih telesnih poškodb je motorist na kraju umrl. Oba udelezenca nesreče sta iz okolice Jesenic. Vzrok nesreče in odgovornost zanjo bo policija ugotavljala v sodelovanju s pristojnim državnim tožisltvom.

Usodni trk dveh avtomobilov

Okoli 19.20 pa se je huda nesreča zodila tudi v Zgornjem Dupleku. Udeleženi sta bili dve osebni vozili. "Po dosedanjihugotovitvah je ena oseba v prometni nesreči umrla, tri so telesno poškodovane," je sporočil Miran Šadl iz PU Maribor. Tudi za to nesrečo policisti vzroke še ugotavljajo.

Komentarjev 1
  • Oxxo 11:07 04.avgust 2013.

    Klasika... eden prinori po cesti na polno, drugi pa premalo pogleda ali ne počaka, ker ne pričakuje take hitrosti = smrt.