Slovenija > Črna kronika
52 ogledov

Motorist nesreče ni preživel

Prometna nesreča pri Velikih Laščah. GB Ljubljana
V Šmarjah pri Sežani se je zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl motorist.

Nesreča se je zgodila, ko je 63-letni voznik motornega kolesa vozil po regionalni cesti iz smeri Šmarij pri Sežani proti Križu. Na ravnem delu ceste je pričel prehitevati pred seboj vozeči osebni avtomobil, ki pa je v tistem trenutku tudi pričel prehitevati pred seboj vozeči osebni avtomobil. Voznik motornega kolesa je zapeljal levo izven vozišča in trčil v drevo. Zaradi hudih poškodb je umrl na kraju nesreče. 

Motoristi, boditi previdni!

Gre že za drugo smrtno žrtev med motoristi od petka do nedelje. V petek je na regionalni cesti izven naselja Lovrenc na Pohorju zgodila prometna nesreča zaradi nepravilne strani vožnje. 

32-letni motorist je v ostrem levem nepreglednem ovinku zapeljal preko neprekinjene ločilne črte na nasprotno smerno vozišče in trčil v nasproti vozeči osebni avtomobil ter zaradi poškodb umrl na kraju.

Danes okoli 15. ure se je sicer motoristka poškodovala tudi v Ivančni Gorici, potem ko je trčila v osebno vozilo. Nekaj pred 18. uro pa je prišlo tudi do nesreče cesti me Bovcem in Mangartom, tudi tam sta trčila motorist in avtomobil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.