Slovenija
34 ogledov

Motorist pod tovornjak

Žurnal24 main
V Dobravljah je motorist padel pod tovornjak. V Tolminu pa si je potem, ko je poskušal obvoziti vozilo zlomil gleženj.

V Dobravljah je voznik motornega kolesa padel pod tovornjak, poroča Uprava RS za zaščito in reševanje. Kot nam je dejal tiskovni predstavnik Policijske uprave Nova Gorica je je 30-letni voznik motornega kolesa zapeljal pod tovornjak. Motorist ni vozil pod vplivom alkohola. Zaradi poškodb, ki jih je utrpel so ga reševalci odpeljali v šempetrsko bolnišnico. Po podatkih, ki smo jih pridobili naj ne bi šlo za hujše poškodbe. Promet je zaradi nesreče potekal izmenično enosmerno.

Druga nesreča na novogoriškem območju pa se je zgodila slabo uro prej. Do nesreče je prišlo, ko je skupina nemških motoristov vozila v skupini po klancu navzdol v smeri Podbrdo proti Mostu na Soči, eden izmed motoristov je želel obvoziti pred seboj vozeče vozilo in še preden je vozilo obvozil, je stopil z eno nogo ne vozišče in si zlomil gleženj. Ponj je prišel tudi vojaški helikopter in ga odpeljal v Klinični center Ljubljana, nam je dejal Božnik S PU Nova Gorica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.