Šport > Nogomet
2 ogledov

'Mou, Costa in Drogba' na Emiratesu

navijači chelsea arsenal Youtube
Skupina zamaskiranih navijačev Chelseaja je obiskala stadion Emirates, kjer je črke domačega Arsenala obarvala v modro. Londonski derbi angleške Premier League bo na sporedu v nedeljo ob 16. uri.

Navijači Chelseaja so odeti v maske Joséja Mourinha, Diega Coste, Didiera Drogbaja in Cesca Fábregasa rovarili v okolici londonskega stadiona Emirates, kjer domuje Arsenal, njihov glavni tekmec v boju za naslov angleškega prvaka.

chelsea napis emirates | Avtor: Youtube Youtube
Kvartet se je za to priložnost preimenoval v The C-Team, parodija na akcijsko serijo The A-Team, posnetek ''napada'' na stadion mestnega rivala pa je pospremila prepoznavna zvočna kulisa kultne ameriške nanizanke.

''Leta 2004 je portugalski general, znan kot 'Edini', sestavil posebno enoto komandosov. Ti so v Premier League dominirali iz svojega podzemlja v zahodnem Londonu. Današnja misija: vnesti nekaj prefinjenosti v opustošeno območje, znano pod imenom Emirates. Če imate težave in vam nihče ne more pomagati, potem morda lahko najamete The C-Team.''

Navijači so s črkami prekrili betonski napis Arsenal, ki se je tako spremenil v Chelsea, in okolico zakadili z modrimi dimnimi bombami, preden so s kombijem pobegnili s prizorišča. Na njihovo žalost je osebje Arsenala potrebovalo le deset minut, da so napis odstranili in okolici londonskega stadiona povrnili prvotni izgled.

Arsenal in Chelsea se bosta v nedeljo pomerila na tekmi 34. kola angleške Premier League. Modri, ki imajo na lestvici 10 točk prednost pred topničarji, bi z zmago razčistili vse dvome o naslovu državnega prvaka, medtem ko bo imel Arsenal zadnjo priložnost, da ogrozi Chelseajem primat v angleškem prvenstvu.

napis chelsea navijači | Avtor: Youtube Youtube

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.