Šport > Nogomet
21 ogledov

Mou in Abramovič si spet pošiljata SMS-e

Mourinho Montanier Real Madrid Real Sociedad Liga BBVA Španija liga prvenstvo EPA
Realov trener José Mourinho si je po poročanju angleškega tabloida Daily Star spet začel redno izmenjavati SMS-sporočila z lastnikom Chelseaja Romanom Abramovičem, kar naj bi bil prvi korak k njegovemu povratku na Stamford Bridge.

"Dvojec je svoj odnos popravil do takšnega nivoja, da ga ima Abramovič za neuradnega svetovalca, ko gre za nogometne zadeve," pišejo pri Daily Staru in dodajajo, da si José Mourinho želi povratka k Chelseaju.

Londonski klub je Portugalec pred leti zapustil po sporu z lastnikom Romanom Abramovičem, za časa Mourinhovega vodenja Interja in Real Madrida pa naj bi se stare zamere očitno ohladile.

"Trener Real Madrid prav tako pošilja sporočila igralcem, ki jih je treniral na Stamford Bridgeu, med njimi Johnu Terryju, Franku Lampardu, Ashleyju Colu in Petru Čechu," nadaljujejo pri tabloidu. "Toda novica, da Abramovič želi Mourinhove nasvete s sporočili in klici med težavno sezono, je do sedaj najmočnejši pokazatelj, da se bo portugalski trener poleti vrnil na Stamford Bridge."

Zahodni London v srcu

Pri dnevniku so že pred dvema mesecema pisali, da se je Mourinho, ki bo v soboto dopolnil okroglih 50 let, pripravljen vrniti h klubu, ki ga je leta 2007 zapustil "sporazumno". Mourinhova 16-letna hčerka Tita za nameček obiskuje Camberwell College of Arts v Londonu, ki je le slabih deset kilometrov oddaljen od Stamford Bridgea.

Portugalec je po pisanju istega tabolida že lani kupil hišo v zahodnem Londonu, prav tako v neposredni bližini stadiona.

"Mourinho ima dovolj politike, egov in notranjih bojev pri Real Madridu. Ravno včeraj je nekdanji desni bočni branilec kluba Michel Salgado dejal, da Mourinho nima le slabega odnosa z vratarjem Ikerjem Casillasom – ni ga uvrstil v prvo postavo za ključne tekme –, ampak z VSEMI igralci," še dodajajo.

Od Mourinha, tako Daily Star, bo pri Chelseaju tudi odvisna prihodnost Fernanda Torresa, saj je Atlético Madrid bojda že začel povpraševati, če bi ga bili modri pripravljeni spustiti nazaj v staro jato.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.