Šport > Nogomet
23 ogledov

Mou o Costi: To je bil moški pogovor!

jose mourinho EPA
Portugalski strateg je izrazil nezadovoljstvo nad odločitvijo FA, da Diegu Costi podeli tri tekme kazni, Gabriela pa oprosti.

Chelsea je v sredo zvečer napredoval v ligaškem pokalu z zmago proti Walsallu (1:4), po tekmi pa je bila v taboru modrih najbolj pereča tema še vedno kazen treh tekem Diegu Costi s strani FA.

Brazilski Španec je bil kaznovan zaradi postopanja z Laurentom Koscielnyjem, na srečanju z Arsenalom pa je bil, potem ko je stopil na nogo Coste, izključen branilec topničarjev Gabriel.

Slednjega je FA na nek način oprostila obtožb in odpravila suspenz, ki bi ga moral dobiti po rdečem kartonu. Costa pa je bil naknadno kaznovan s prepovedjo igranja na treh tekmah.

José Mourinho meni, da je FA s tem posredno sporočila, da je dovoljeno vračanje udarcev. "Sedaj vemo, da je vračanje udarcev dovoljeno. To lahko igralci počnejo," je po tekmi z Walsallom dejal Portugalec.

"Ne morete primerjati skoraj zlomljene noge z moškim dialogom. Da, to je bilo - moški pogovor. Naprej ne bom komentiral, kajti če vam pokažem primere in v debato vključim čustva, potem me čaka visoka kazen in tega nočem. Ekipa tega ne potrebuje. Izgubili smo pomembnega igralca za tri tekme in mislim, da ne smemo izgubiti še trenerja. Zato sem raje miren in tiho," je dodal Mourinho.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.