Šport
17 ogledov

Mourinho na pogovorih z Valencio

jose mourinho EPA
Jose Mourinho najj bi se že mesec dni pogovorjal z Valencio o morebitnem prevzemu netopirjev.

Pri Sunu so se razpisali o tem, da se Jose Mourinho že nekaj časa na skrivaj pogaja z Valencio. Netopirji so sicer včeraj odpustili Garyja Nevilla, začasno pa je njegovo funkcijo prevzel Pako Ayestaran. Po zapisu v omenjenem angleškem mediju naj bi Portugalca sicer bolj mikala selitev na Old Trafford, a iz Uniteda še ni dobil pisne ponudbe.

predstavniki rdečih vragov so se že nekajkrat sestali z Mourinhovim zastopnikom Jorgejem Mendesom, a še vedno oklevajo. Po napovedih naj bi Mourinho, če bo prevzel United, na leto z bonusi prejel okoli 20 milijonov funtov.

A Mendes je v odličnih odnosih tudi z lastnikom Valencie Petrom Limom. V februarju sta se tako Mendes in Mourinho v Singapurju že mudila na resnih pogovorih z Limom, milijarder pa je pripravljen Portugalcu plačati 15 milijonov funtov na leto, ponuja pa mu tudi 100 milijonov za poletne okrepitve.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.