Šport > Nogomet
28 ogledov

Mourinho utišal Benítezovo ženo

Mourinho Manchester City Chelsea EPA
Trener Chelseaja se je odzval na obtožbe žene Rafaela Beníteza, ki je izjavila, da mora njen mož pri Realu znova pospravljati nered, ki ga je za seboj pustil José Mourinho.

Kontroverzni portugalski trener José Mourinho zna poskrbeti, da imajo mediji v času tako imenovanih 'kislih kumaric' o čem pisati. Njegova zadnja žrtev je žena novega trenerja Reala Madrida Rafe Beníteza, kateri je sporočil: "Če bi skrbela za dieto svojega moža, ji ne bi bilo treba govoriti o meni."

rafa benitez florentino perez monserrat searra | Avtor: EPA EPA
Besede Mourinha so odgovor na mnenje Benitezove žene, ki je pred dnevi dejala, da se mora njen mož ukvarjati še z zapuščino Mourinha, ki je bil trener Real Madrida od 2010 do 2013.

Portugalec ji je odgovoril na novinarski konferenci po prijateljski tekmi z Barcelono v Washingtonu, ki jo je njegov Chelsea dobil po streljanju enajstmetrovk. "Gospa ima v glavi veliko zmedo in to ni šala. V Chelseaju je nasledil Roberta Di Mattea, v Real Madridu pa Carla Ancelottija. Me je pa Benitez nasledil v Interju in potreboval je točno šest mesecev, da je uničil ekipo. Morala bi se brigati o svojih stvareh, ne pa o meni. Če bi skrbela za dieto svojega moža, ji ne bi bilo treba govoriti o meni," je dejal Mourinho.

Portugalski strateg je nekaj ostrih puščic izstrelil tudi proti rojaku Cristianu Ronaldu. "Je fantastičen igralec, dosega ogromno število golov, vendar niso mi všeč igralci ali trenerji, ki osebne dosežke postavljajo pred ekipne. Ne pravim, da Ronaldo ni dober igralec, vendar nogometaš mora razumeti, da je ekipa vedno na prvem mestu," je dejal Mourinho in pristavil, da ima po njegovem mnenju njegov varovanec Eden Hazard za seboj veliko boljšo sezono kot Ronaldo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.