Šport > Nogomet
33 ogledov

Mourinho: "Zame veljajo drugačna pravila"

jose mourinho Profimedias
Po sredinem remiju proti Hull Cityju strateg Manchester Uniteda ni bil najboljše volje.

Jose Mourinho po tekmi ni bil preveč razpoložen za dajanje izjav. Med drugim je enemu od novinarjev zabrusil, da "če ne poznate nogometa, ne bi smeli držati mikrofona v roki"

Ne motijo pa ga le novinarji. Nezadovoljen je bil tudi z včerajšnjim sojenjem Mika Jonesa. "Zame veljajo drugačna pravila," je dejal vidno nejevoljni Mourinho. "Povejte resnico. Tako preprosto je. Mislim, da boste javnosti naredili uslugo. Če govorim, sem kaznovan. Ne želim biti kaznovan."

Spomnil je na vedenje Jurgena Kloppa, ki se je na torkovi tekmi sporekel s četrtim sodnikom. Klopp se je za dejanje že opravičil in dejal, da naj bi mu sodnik odvrnil: "Ni problema, všeč mi je vaša strast". "Včeraj je četrti sodnik trenerju rekel, da mu je všeč njegova strast. Danes so mi rekli, da se moram usesti, drugače bom moral na tribuno," je izpostavil trener Manchester Uniteda, ki se je zaradi ugovarjanja sodnikom že večkrat znašel v težavah.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.