Šport > Nogomet
13 ogledov

Mourinho že pozabil, kako je zmagovati

(Chelsea - Macabi Tel Aviv) EPA
"Žalostno je in slabo, ker so Arsenal, Manchester City in Manchester United izgubili. Želim, da te tri ekipe izgubljajo v prvenstvu, ne pa v Ligi prvakov," je dejal "Special One".

Chelseaju je uspelo priti šele do druge zmage sezone, za katero so na otvoritvi nove sezone Lige prvakov Londončani zanesljivo ugnali Maccabi Tel-Aviv (4:0), trener José Mourinho pa se je odločil šaliti na svoj račun.
Modri po dveh zaporednih porazih v Premier League niso imeli težav z Izraelci in slavili z zadetki Williana, Oscarja, Diega Coste in Cesca Fabregasa, enajstmetrovko je zapravil tudi Eden Hazard, portugalski trener pa se je po nekaj medijskih bitkah končno sprostil.

"Pozabil sem že, kako je zmagati. Nismo dolgo slavili, toda občutek je dober," je po tekmi dejal Mourinho. "Zapravljena enajstmetrovka je bila velika preizkušnja za nas, ker je šlo v zadnjem času vse proti nam - rdeči kartoni, sodniške odločitve, poškodbe, nato pa po petih minutah zapravite še kazenski strel.

"Ta negativnost je bila dobra stvar, zadovoljen sem z nastopom in rezultatom."

Zmaga je bila ključna za pripravo na mestni derbi z Arsenalom, ki je na sporedu med vikendom, Mourinho pa je po mnenju mnogih že v kar precejšnji nevarnosti za "odstrel", če ne uspe dobiti naslednjih nekaj obračunov v vlogi branilca naslova.

Več na Goal.com/si/.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.