Šport > Nogomet
51 ogledov

Mourinho znorel na Ruse in Uefo

jose mourinho Profimedias
Strategu Manchester Uniteda ni všeč zelenica na stadionu Rostova.
Jutri bo Manchester United v Evropski ligi gostoval pri Rostovu, dolga pot v Rusijo pa ni osrečila trenerja rdečih vragov Joseja Mourinha. Portugalec je še kanček dobre volje, ki mu je ostal, izgubil ob pogledu na zelenico, kjer bo morala igrati njegova ekipa.
 
"Težko verjamem, da bomo igrali na takšnem igrišču, če temu sploh lahko rečem igrišče. V podobnih pogojih smo poleti odpovedali prijateljsko tekmo z Manchester Cityjem, a kot kaže, tega dvoboja me bo moč prestaviti," je bil pred dvobojem s slovenskim reprezentantom Miho Mevljo in njegovimi soigralci nezadovoljen portugalski trener.
 
'The Special One' je posklical tudi na Uefo in se pritožil, a odgovor mu verjetno ni bil všeč. "Fantje so zavarovani. Če se jim bo kaj zgodilo, ne bo večjih težav," je bil odgovor. Na tekmi bo sicer nastopil tudi Zlatan Ibrahimović, ki bo zaradi udarca s komolcem na zadnji tekmi proti Bournemouthu moral skupno izpustiti tri tekme v Fa pokalu in angleškem prvenstvu. Mourinho kazni ni želel komentirati, Šved pa bo zamudil tudi četrtfinalni dvoboj FA pokala proti Chelseaju.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.