Šport > Nogomet
16 ogledov

Ibrahimović ima dva obraza

zlatan ibrahimović EPA
Zlatan Ibrahimović bo povzročal sive lase Joséju Mourinhu, če mu ta ne bo namenil vodilne vloge pri Manchester Unitedu, svari nekdanji švedski reprezentant.

Zlatan Ibrahimović je uspešno začel svojo kariero v dresu Manchester Uniteda, s katerim je na tekmi angleškega superpokala premagal Leicester City (2:1) in se veselil prve lovorike.

Ibrahimović bo v napadu glavno orožje trenerja Joséja Mourinha, kar bi se po mnenju nekdanjega švedskega reprezentanta Pontusa Kamarka lahko izkazalo za dvorezen meč.

Ibrahimović je mož odločitve, a le dokler ima občutek, da je v središču pozornosti, je prepričan Kamark, ki meni, da se bo švedski superzvezdnik sporekel s celotno garderobo rdečih vragov, če se bo počutil zapostavljenega.

''Upam, da se bosta z Rooneyjem razumela. Če se bosta, potem bo to popolna kombinacija. Če se ne bosta, bo Zlatan povzročil ogromno težav. Pri Zlatanu sta vedno dve plati. Zavzame veliko prostora in včasih je težko biti v njegovi družbi, obenem pa gre za nogometaša, ki uresničuje določene reči, ki brez njega ne bi bile mogoče,'' je povedal Kamark.

''Če mu bo kdo prekrižal pot ...''

''Zapletel se je v vrsto različnih prepirov. Pepa Guardiola je označil za filozofa, ker se je Messi počutil ogroženega, Zlatan pa se ni bil pripravljen zadovoljiti z vlogo druge violine. Če mu bo nekdo prekrižal pot, se bo z njim spustil v prepir. Na treningu te je sposoben zrušiti po tleh. Naredil bo vse, kar je potrebno, da ostane na prestolu. Zlatan ne more biti drugi. Mora biti številka ena,'' je dodal Kamark.

Manchester United bo novo sezono angleške Premier League začel v nedeljo, ko se bo pomeril z AFC Bournemouthom.

Komentarjev 2
  • Zoran Jovanovic 07:22 12.avgust 2016.

    sam to čefurske tele služi več k vsi slovenski športniki skupaj

  • nizakej 22:36 11.avgust 2016.

    Tipično čefursko arogantno tele.