Magazin > VIP
98 ogledov

Mož Kate Beckinsale vložil zahtevek za ločitev

Kate Beckinsale, Len Wiseman Flynet
Po 12 letih zakona se ločuje še en hollywoodski par.

Hollywoodski režiser Len Wiseman je vložil zahtevek za ločitev od igralke Kate Beckinsale. Ločitvene dokumente je vložil eno leto po tem, ko sta se razšla. Naveden razlog za ločitev je, kot pri večini zvezdniških parov, nepremostljive razlike.

Lansko leto so Kate prvič opazili brez poročnega prstana, Len pa je s svojim novim, 25-letnim dekletom pokazal, da je že prebolel postavno bivšo.

Kate in Len, ki sta se spoznala na snemanju filma Podzemlje, sta bila poročena 12 let. Skupaj sicer nimata otrok, Kate ima hčero z Micahelom Sheenom. "Kate in Len sta istala v dobrih odnosih. Oba imata zelo zasedenee urnike in sta se preprosto oddaljila eden od drugega. Med njima ni prišlo do nikakršnje drame, to preprosto ni Katin stil," je povedal vir blizu igralki.

Letos se je razšlo že veliko parov, med drugim tudi Angelina Jolie in Brad Pitt. Ločeval naj bi se tudi ameriški igralec Denzel Washington.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.