Magazin > Odnosi in prosti čas
85 ogledov

Možev priimek ni vedno najboljša izbira

Poroka Shutterstock
Ali si s spremembo priimka v zakon prikličemo smolo?

Pomlad je tukaj in z njo začetek sezone porok. Kot je za Žurnal24 razkrila znana numerologinja Lili Sorum, se vse več parov pred usodnim dnem odloča za pogled v številke.

Tako kot izbira življenjskega sopotnika, pravi Sorumova, je življenjsko pomembna namreč tudi odločitev, kakšen bo po poroki nevestin priimek. Na izbiro imamo ponavadi tri možnost: samo možev priimek, oba priimka ali le dekliški priimek. Sveža noviteta, ki nam jo je zaupala Sorumova, ki se s tovrstnimi analizami ukvarja že vrsto let, pa je, da se vse pogosteje zgodi, da se ženin in nevesta odločita za nov, prav poseben in le njima skupen priimek.

"Pri spremembi imena moramo biti pazljivi, saj ima ime neposreden vpliv na naše življenje. Imamo pet osebnih števil in s spremembo imena se štiri številke spremenijo. Zelo pomembno je, da sta ime pred in po poroki čim bolj skladna, da namesto sreče in ljubezni v svoj zakon ne bi pritegnili konflikta, neharmonije in nervoze. V roku petih let se vibracijski zapis dekliškega imena ter imena po poroki dokončno uravnovesi, novo ime pa nikoli v celoti ne nadomesti imena, ki smo ga dobili ob rojstvu,“ razlaga numerologinja, ki je še dodala, da so srečni in večni tisti zakoni, kjer možev priimek dejansko uravnovesi nevestino ime.

Vas zanima, ali ste si izbrali pravi priimek? Vprašajte Lili Sorum.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.