Magazin > VIP
22 ogledov

Mrzlično iščejo Hoffmanovega dilerja

Philip Seymour Hoffman FameFlynet
V stanovanju pokojnega Philipa Seymourja Hoffmana so našli 70 majhnih vreč s heroinom in ogromno zdravil na recept.

Policija je med hišno preiskavo v stanovanju igralca Philipa Seymourja Hoffmana, ki je umrl v nedeljo, našla 70 vrečk heroina (od tega pet praznih), 20 uporabljenih igel in "za celo lekarno" zdravil na recept. Ali je imel igralec, za katerega je bil po vsej verjetnosti usoden prevelik odmerek drog, recepte za vsa ta zdravila, še ni znano. Prav tako policija še preiskuje, kdo je Hoffmanu dobavljal heroin, ki je bil označen s pikovim in srčevim asom. Kot je izdal vir, je med newyorškimi policisti takoj zaokrožilo elektronsko sporočilo, v katerem pozivajo tiste, ki imajo s to vrsto heroina izkušnje, naj se javijo. "Droge je Hoffmanu verjetno dostavil posrednik. To na Manhattnu ni nič novega. Bil je bogat. Imel je dovolj denarja, da si je lahko ustvaril lastno mrežo dostavljalcev. Enostavno ne vemo ...,“ je še povedal neimenovani vir.

Oblasti ugotavljajo tudi, ali je bil v Hoffmanovem heroinu opiat fentanil, ki je lahko stokrat močnejši od morfija. Fentanil je sicer protibolečinsko zdravilo, ki ga dobivajo rakavi bolniki. Mešanica heroina in tega protibolečinskega zdravila je v ZDA ubila že sto ljudi.

Pri Hoffmanu so sicer našli tudi tablete proti tesnobi, zdravila za povečanje koncentracije, tablete za zniževanje krvnega pritiska, buprenorfin (zdravilo, ki ga uporabljajo pri odvajanju od odvisnosti) in metokarbamol, ki sprošča mišice.

Je kamera posnela preprodajalce?

Očividec poroča, da je Hoffman na bankomatu dvignil večjo količino denarja in ga izročil dvema moškima. Policija te trditve še ni potrdila, saj še niso preverili varnostnih kamer nad bankomatom.

Težave v zvezi

Igralčev sosed pa pravi, da ga je njegova življenjska sopotnica pred tremi meseci vrgla iz stanovanja. "Phil se je bojeval z odvisnostjo, a Mimi ni poznala usmiljenja. Rekla mu je, naj se otrokom ne približuje, dokler ima težave z drogami,“ pravi vir.

Hoffman se je preselil v novo stanovanje, kjer je v nedeljo umrl. Za seboj je pustil tri otroke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.