Magazin
504 ogledov

Mucka pod potrebno ritko

ritka Shutterstock
Ko sem bil še mlad naiven mulec, so nam starejši fantje govorili, da bo kmalu napočil čas, da spoznamo debelo Berto.

Vsi fantje v naši okolici so jo poznali in tudi mene in moje sovrstnike je čakalo usodno srečanje z njo. Trije smo že zdavnaj praznovali polnoletnost, ženskih čarov pa prav dobro še nismo spoznali. Tu pa tam je že kaj padlo, a nič posebnega. Govorilo se je, da ima Berta tako velike joške, da te lahko zaduši z njimi. Vedno je bila pripravljena na novega učenca in se čudila, kadar je kdo pred njo ostal z mehkim. Seveda se je to dogajalo zaradi strahu pred nečim novim in tudi pred samo Berto, ki naj bi te tako obdelala, da si naslednji dan komaj vstal iz postelje. Izkazalo se je, da debela Berta vendarle ni debela in tudi Berta ji ni bilo ime. Bila je Sonja, njeni joški so bili povprečne velikosti in nikakor te ni naskočila, kot se je govorilo. No ja, morda je bilo tako le v mojem primeru, a sem se kar načakal, da sva končala v postelji.

Očitno so si debelo Berto izmislili fantje iz ulice, da so se postavljali pred nami s svojo pomembnostjo in izkušenostjo. V resnici pa si niso upali niti blizu in Sonja se je moji pripovedi le veselo nasmejala. Vseeno pa sem v njenih očeh opazil nekaj, kar me ni pustilo iz njenega stanovanja. Moja pripoved o tem, kaj se govori o njej in kako jo občudujemo vsi fantje iz okolice, jo je kar nekoliko vzburila. Še drugič mi je nalila viski v kozarec in me v šali vprašala, ali bom prenesel. Hja, raje bi spil kakšno pivo, pa je bil tudi viski v redu. Nastalo je neko sproščeno vzdušje in kar naenkrat me je Sonja vprašala, ali bi se dal dol z njo. "Čisto tako. Za užitek, nič resnega, da se ne bo samo govorilo," je še rekla. Spomnim se, da sem le skomignil z rameni in prikimal. Globoko v sebi pa me je stresala silna trema in najedal me je strah, da mi korenjak ne bo vstal od mrtvih. Ko sva se znašla v njeni spalnici, me je nekoliko ohrabril mrak in sem se vendarle nekoliko sprostil. Kmalu sva se valjala po veliki postelji, ki je spuščala zoprne zvoke, in nehote sem pomislil, da jo je moralo razmajati že kar nekaj tipov. Misli sem potisnil na stran, ko se je od vrha mojega junaka pa vse do mošnje, razlila velika vročina. Objemala ga je z usti, ga lizala kot sladoled in me grabila za moda. Ostal sem brez glasu in otrpel, kot bi me pravkar vzeli iz hladilnika. Sonja je zares obvladala tisto, kar je počela z mojim junakom. Čeprav v tej smeri še nisem doživel kaj bistvenega, če ne štejem nerodnega fafanja Timove sestrične, pa se mi je zdelo, da lahko njeno znanje iz orale ocenim s petico.

Zaradi treme sem prihajal počasi in to ji je bilo všeč. Pohvalila me je, da sem vzdržljiv in da bo prava veselica, ko me bo ujela med noge. Spraševala me je, kako imam najraje, pa si ji nisem upal povedati, da kaj drugega kot "misijonarja" sploh nisem poizkusil. Ko se je začela nastavljati po postelji in je razkrečila noge, sem pomislil, da bi končno lahko doživel kaj novega. "Od zadaj bi," sem nekoliko plaho dejal. "Jaz …" "Hja, verjetno ne bom jaz tebe, hahaha!" Postelja je vnovič zoprno zaškripala in v trenutku sem imel pred obrazom njeno popolno golo zadnjico, ki se prikazala v pasu lunine svetlobe skozi zaveso. Neznansko vesel sem bil njene roke, ki me je iskala, saj je imela v njej zavitek s kondomom. Od kod ga je potegnila, ne vem, sem pa z velikim veseljem sprejel darilo in ga nataknil na pokončnega korenjaka. Nenadoma sem se počutil kot glavni igralec v znanem filmu in zajahal kobilico pred seboj. Ta je zapeljivo rezgetala, vzdihovala in se z ritjo naslanjala name. "Ooohh, saj ti kar gre, mladenič, mmm …" je bila polna hvale. Jaz pa sem se počasi že izgubljal v prvem orgazmu tiste noči in brezskrbno polnil gumijasti plašček, ki je tesno objemal moj ponos, ne da bi za hip prenehal nabijati v mucko pod potrebno ritko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.