Šport > Nogomet
45 ogledov

Müller odgovoril Sanmarincu

Thomas Müller San Marino Nemčija EPA
Thomas Müller je odgovoril na zapis tiskovnega predstavnika Olimpijskega komiteja San Marina.

Zvezdnik Bayerna Thomas Müller se je po srečanju Nemčije in San Marina spraševal, zakaj morajo nogometaši ob tako natrpanem urniku sploh igrati srečanja proti tako neenakovrednim nasprotnikom. Češ, da razume, da je za San Marino igrati proti svetovnim prvakom nekaj posebnega, a da njihova igra "nima ničesar skupnega  profesionalnim nogometom"  in da je vse skupaj "nepotrebno tveganj poškodb".

Na njegovo izjavo se je odločno odzval tiskovni predstavnik Olimpijskega komiteja San Marina Alan Gasperoni. Slednji je v izjavi naštel deset razlogov, zakaj tekma v San Marinu ni bila nepomembna in pri tem dodal nekaj zelo pikrih besed na račun arogantnega nemškega reprezentanta.

Müller se je zdaj zagovarjal na svoji facebook strani.

"Moja izjava v intervjuju po tekmi se je nanašala na tekmovalno plat srečanja v San Marinu glede na nevarnosti poškodb. V večini medijev je bilo to vzeto iz konteksta, zato je prišlo do napačnega vtisa, tudi zaradi smešnega zapisa na družabnih omrežjih s strani nekdanjega funkcionarja sanmarinske nogometne zveze. Poudarjam, da sem se v odgovoru želel spoštljivo opredeliti do obeh vidikov," je zdaj sporočil Müller.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.