Slovenija
58 ogledov

Muncu enomesečni pripor

MARKA%C4%8C, MUNC
1/4
Žurnal24 main
Pred preiskovalnim sodnikom v Slovenj Gradcu je potekalo zaslišanje Matica Munca in Natalije Markač iz Svetovalnice Akcija, zaradi primera koroške deklice. Obema je bil odrejen enomesečni pripor.

Matica Munca in Natalijo Markač iz Svetovalnice Akcija!, so policisti ločeno pripeljali pred preiskovalnega sodnika. Oba pravita, da ne vesta, kje je deklica. Munc je ob prihodu na sodišče dejal, da se "pedofil sprehaja po Koroški", ljudi, ki poskušajo pomagati koroški deklici, pa zapirajo.

Kriminalisti so ju v petek aretirali zaradi suma odvzema mladoletne osebe v primeru koroške deklice, včeraj zvečer pa so podporniki pred sodiščem pripravili shod "v podporo Maticu Muncu, Nataliji Markač in pravni državi, Boštjanu Kakerju in mali Klari," kot so povedali za Žurnal24.si.

Več o shodu in napovedih nadaljnjih akcij, ki jih pripravljajo, preberite na tej povezavi.

Komentarjev 4
  • angelalukantz 20:29 25.marec 2012.

    wrong, Munc in Markačeva sta očitno dobro stisnila in iztisnila iz Kakerja, v javnosti pa si nadevala sveniški sij

  • rob 18:55 25.marec 2012.

    Objavljeno na 24 ur, Celje, 17.11.2011, 14:05, V.L. / D.S.Tuksarjeva meni, da IMA DEKLICO BABICA po očetovi strani, ki naj bi bila odsotna od marca letos, tik preden je bila izvedena neuspešna izvršba na domu dekličinega očeta, "dobre pomagače". ...prikaži več Sedaj se pa LAŽNO obtožuje Munca in Markačevo, ki je na koncu v svojem primeru dokazala NEZAKONITOST dela URADNIH OSEB! Munčeve ovadbe uradnih oseb v drugih primerih pa so tudi ostale neraziskane v predalih policije in tožilstva!Država je STISNILA Vrstovška in Kakerja, da bi zaščitila sebe in uradne osebe na račun dveh poštenih ljudi, ki sta pomagala in razkrivala vse nezakonitosti uradnih oseb v tem postopku v korist očeta deklice! Tožilko, ki je spregovorila, so očitno tudi že utišali! V rokah imam izjavo odvetnika, kjer mi odgovarja, da ima še nekaj časa za delat in proti državi ne misli posredovati! Očitno so sedaj dobro stisnili Vrstovška, ki je pristisnil na Kakreja, sedaj pa bodo z LAŽMI potunkali Munca in Marka

  • Kunaver 15:11 25.marec 2012.

    Pričevanje: http://slo-kronika.si/novice/primer-koroske-deklice-pricevanje-o-spolni-zlorabi-klare-kaker/