Magazin > VIP
109 ogledov

Murko nad ženinega zalezovalca s policisti?

Damjan Murko Osebni arhiv
Damjan Murko očitno ni edini v družini, ki ga oboževalci zasipajo s pozornostjo.

Gorečega oboževalca ima namreč tudi njegova žena Maja, kar pa družini po dveh mesecih stalne pozornosti, ni več prav nič simpatično. "Seveda sem vesel in ponosen, naj gledajo za mojo ženo, saj je dobra mačka, a vse ima svoje meje. Zadnje dva meseca ima Maja oboževalca, ki ji sms piše trikrat na dan, pred kratkim pa ji je za avto zataknil celo plišastega srčka in pismo. Postalo je že moteče, glede na to, da nas očitno zasleduje in točno ve, kje se nahaja njen avto, zato sem že razmišljal, da bi ga prijavil policiji. Upam, da po objavah v medijih to ne bo potrebno," pravi Murko.

Ravno zaradi omenjenega oboževalca, so se pojavile tudi govorice, da žena pevcu natika roge in da sta tik pred ločitvijo, a Damjan ta namigovanja ostro zanika: "Mislim, da Maja še vedno gleda na kvaliteto, tako kot vsaka pametna ženska. Če je moški dober gospodar in dobro opravi svoje med rjuhami, mislim, da ženska ne bo iskala ljubimca. Seveda se tudi midva skregava, včasih celo tako, da ne vem, kje je pekel in kje nebesa, v zakonu so krivulje. A vedno poskrbiva, da skleneva kompromis in da ne zaspiva skregana, tako da ločitve ne bo. Vsaj zaenkrat (smeh)."

 

 
Komentarjev 5
  • kapibara 17:15 30.avgust 2016.

    Dokler ji ne vidim mednožja, ne bom nič trdil..Spraševal pa se bom.. :-)

  • kapibara 17:14 30.avgust 2016.

    Kaj ,a še v nobeni avto-mehanični delvnici nisi videl njegovega koledarja.. ??Še Pahorjevi "poklici" mu ne parirajo..

  • Avatar praufo
    praufo 14:38 30.avgust 2016.

    kdo pa je to damjan murko, enkrat sem nekaj slišal on njem, pa ... hmm, kaj je z njim, mam občutek, kot da bi se rad prodal, pa ni interesa za nakup, lohka bi snemal za kakšno reklamo, lohka bi ...prikaži več šel v bb ali kakšne podobne bedarije, recimo kmetija išče damjana, ali pa kuhinja rabi murkota, a to ne gre al kaj ... aja, že vem, lohka bi nastopal v kakšen smešnem filmu, kot natruščik, po mojem bi se zabaval, on bi pa še plačo dobu, mogoče pa je faca