Šport
24 ogledov

Murray opravičuje zaročenkine besede

andy murray mauresmo EPA
Britanski teniški as Andy Murray je stopil v bran svoji zaročenki, potem ko so jo televizijske kamere ujele pri zmerjanju drugega polfinalista OP Avstralije Tomaša Berdycha.

kim sears | Avtor: EPA EPA
Kim Sears, izbranko Andyja Murrayja, so na polfinalnem obračunu za trenutek premagala čustva, zato je ozmerjala češkega tenisača, s katerim se je njen zaročenec boril za vstop v finale turnirja.

''Tu imaš, češka p....!'' je preklinjala Searsova, pri čemer jo je ujel režiser televizijskega prenosa. Murray je na tiskovni konferenci stopil v bran svoji bodoči soprogi. ''Slišal sem za to. Ko nekaj obkroža takšna napetost, ki ste jo ustvarili predvsem mediji, je to nekaj običajnega,'' je pojasnil Murray in dodal, da so bili napeti vsi, vključno z Berdychom in njegovim bivšim trenerjem Danijem Vallverdujem. Domnevno skrhan odnos med nekdanjima sodelavcema je še dodatno pripomogel k napetemu ozračju.

''Mediji ste hoteli, da bi bila napetost. To sem pričakoval. Veliko je bilo povedanega o tem, da Dani zdaj dela z Berdychom. Z Danijem sva prijatelja od 15. leta, zato se mi je to zdelo nepošteno in nepotrebno. Življenje je veliko več kot le šport,'' je pristavil zmagovalec dveh turnirjev za Grand Slam.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.