Šport
11 ogledov

Murray ostaja v igri za naslov

Andy Murray EPA
Na zaključnem teniškem turnirju sezone v Londonu je do prve zmage prišel tudi ljubljenec publike Škot Andy Murray. Že prej je slavil Roger Federer.

V drugem nastopu v skupini B sklešnega turnirja setije ATP je Andy Murray premagal Milosa Raonica s 6:3 in 7:5. Škotu pred dvobojem sicer ni kazalo dobro, saj je za ohranitev upanja na uvrstitev v polfinale potreboval zmago proti tekmecu, ki ga je v zadnjih štirih obračunih premagal le enkrat. Murrayju bi pri uvrstitvi med četverico najboljših zdaj znalo pomagati tudi dejstvo, da je proti Kanadčanu slavil v dveh nizih. Raonic je storil kar 33 neizsiljenih napak.

V prvem današnjem dvoboju je Švicar Roger Federer zanesljivo zabeležil drugo zmago, potem ko je s 6:3, 6:2 premagal Japonca Keija Nišikorija.

Na turnirju dvojic sta prva polfinalista Hrvat Ivan Dodig in Brazilec Marcelo Melo, ki sta drugo zmago zabeležila proti španski navezi Marcel Granollers/Marc Lopez (7:6, 7:6).

V sredo sta na sporedu dvoboja v skupini A. Ob 15. uri Tomas Berdych - Marin Čilić, zvečer pa Novak Đoković - Stan Wawrinka.

Izida, 2. kolo, skupina B:

Roger Federer (Švi/2) : Kei Nišikori (Jap/4) 6:3, 6:2
Andy Murray (VBr/5) : Milos Raonic (Kan/7) 6:3, 7:5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.